Clinica de tratare a dependenţei de alcool şi droguri ALIAT Suceava a înregistrat 350 de pacienţi

În doar un an de la înfiinţare, Clinica de tratare a dependenţei de alcool şi droguri ALIAT Suceava a înregistrat 350 de pacienţi şi prestează peste 150 de servicii lunar. Potrivit unui comunicat remis de ALIAT, unitatea din Suceava este specializată în tratamentul dependenţelor ambulatorii şi este conectată cu cea rezidenţială din Dorna Arini. Pacienţii vin din toată zona Moldovei, dar şi din Bucureşti şi chiar Olanda. Din 2015 încoace, tratamentul rezidenţial a atras aproximativ 100 de pacienţi care continuă terapia şi care au devenit abstinenţi. Clinica Aliat Suceava face parte din rețeaua de clinici ALIAT – o asociaţie de profesionişti în domeniul sănătăţii mintale, formată din psihiatri, psihologi, psihoterapeuţi, asistenţi sociali şi asistenţi medicali.

Sursa: https://svnews.ro/clinica-de-tratare-a-dependentei-de-alcool-si-droguri-aliat-suceava-a-inregistrat-350-de-pacienti/78705/

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


clinica-aliat-suceava.ro aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.