Noi va putem ajuta! Daca persoana pe care o cunoasteti este membru al familiei dumneavoastra...

- Ai observat că un membru al familiei tale se confruntă cu o dependență? Observi schimbări în comportament, neglijarea aspectului, a igienei? Simți că ai făcut tot ce e posibil pentru a-l ajuta și că ești depășit de situație? Apelează la ajutor de specialitate! Dependența este o boală, dar prin servicii adecvate poate fi tratată! Ajută-ți familia să redevină cum a fost înainte!
- Când cineva din familia ta are o problemă de consum de alcool sau droguri, îți dorești să accepte să primească ajutor, să fie din nou capabilă să decidă pentru sine și pentru viata sa, așa cum era înainte să piardă controlul asupra consumului. Esti dispus să îi oferi susținerea ta necondiționată, pentru că poți să vezi persoana din spatele dependenței.

Povestește-i de serviciile Clinicilor Aliat de tratament al dependențelor. Noi putem ajuta ca soțul, mama, fiul sau unchiul tău să recâștige controlul asupra consumului, să primească tratament specializat pentru problema sa.

Noi vă putem ajuta! Dacă persoana pe care o cunoașteti este un prieten al dumneavoastră...

- Prietenul tău a devenit altă persoană de când consumă o substanță? Îl simți distant, distrat și fizic deteriorat? Vrei să-l ajuți și nu știi cum? Apelează la noi și îl vei regăsi pe prietenul de altădată!
- Îți este greu să observi cum problema de dependență a prietenului tău se adâncește tot mai mult și să nu știi cum să îl ajuți? Ai vrea să redevină persoana care era înainte să piardă controlul asupra consumului, însă totodată știi că el este răspunzător de acest lucru. Tu îl poți încuraja să primească ajutor și îl poți asigura de sprijinul tău.

Povestește-i de serviciile Clinicilor Aliat de tratament al dependențelor. La noi, va primi ajutorul de care are nevoie pentru a se vindeca de dependență și pentru a recâștiga controlul asupra vieții sale.

Noi vă putem ajuta! Dacă dumneavoastră aveți o adicție...

- Ai intrat într-un labirint și nu mai vezi ieșirea? Te-ai săturat să nu mai ai control asupra propriei persoane? I-ai îndepărtat pe cei apropiați în urma consumului tău de substanță? Dependența ta are scăpare! Trebuie doar să ceri ajutor!
- Dorești să ieși din starea de supunere, de îngrădire în care ești ținut de dependența ta? Să ai din nou libertatea să decizi pentru tine, să poți din nou să îți stabilești priorități?

Noi te putem ajuta. În Clinicile Aliat pentru tratamentul dependențelor vei primi ajutorul de care ai nevoie. Vei fi primit cu respect și căldură de o echipă de specialiști care va stabili împreună cu tine un plan de tratament care să răspundă cât mai bine nevoilor tale.