Intrare în tratament

Tratement al dependențelor în centru rezidențial privat

Serviciile noastre de tratament și recuperare sunt adresate persoanelor din România și din străinătate care au probleme cu dependența de alcool, droguri, tutun, jocuri de noroc, jocuri video, internet, pornografie, tulburări de alimentație (anorexie, bulimie).

Modelul de tratament pe care îl folosim îmbină tratamentul rezidențial intensiv de scurtă durată cu programul psihoterapeutic și de monitorizare medicală în regim ambulatoriu. Acest model este dezvoltat și îmbunătățit în permanență de echipa de specialiști a Clinicii Aliat Suceava care are o vastă și îndelungată experiență în problematica dependenței, dobândită prin practica profesională și specializările în țară și în străinătate.

Clinica Aliat Suceava acceptă persoane care doresc să își trateze dependența care își pot plăti costul tratamentului (costurile nu sunt decontate de Casa de Asigurări de Sănătate). Detaliile privind costurile de tratament rezidențial și ambulatoriu le puteți obține contactându-ne la contact@clinica-aliat-suceava.ro sau la numerele de telefon 0720863222 / 0744285178 / 0748230409.

Dacă sunteți angajatorul unei persoane cu dependență sau doriți să sponsorizați sau să donați fonduri care să acopere costurile de tratament pentru pacienți cu dificultăți financiare, dar care doresc și sunt motivați să primească sprijin spre tratarea dependenței, vă rugăm să ne contactați. Costurile umane si financiare pe care o companie și le asumă cu un angajat dependent de alcool, de alte substanțe sau de jocuri de noroc pot fi uriașe. Este mult mai eficient să îl ajutați să se vindece.

Cerinte de includere

Includerea în tratamentul rezidențial necesită programare în prealabil. Cerințele de includere în tratamentul rezidențial sunt următoarele:

 • Dorința persoanei cu problemă de dependență de a participa la programul de tratament;
 • Evaluare inițială a potențialului pacient (online sau ambulatoriu la Clinica Aliat Suceava);
 • Oprirea consumului de substanță și dezalcoolizarea sau dezintoxicarea înaintea venirii în rezidență dacă este necesar;
 • Posibilitatea de a acoperi costurile de tratament (Contactați-ne pentru a afla costurile tratamentului).

Dacă sunt întrunite aceste cerințe de includere în tratamentul rezidențial, se poate trece la procedura de plată care presupune inițial achitarea unui avans din costul total al rezidenței, pe baza unui contract semnat, pentru rezervarea locului. Programările se fac cu cel puțin două săptămâni înaintea intervalului programului de tratament. Restul plății se achită de către pacient sau de către aparținătorii acestuia în momentul sosirii în rezidență.

Costuri

Costurile de tratament rezidențial sunt all inclusive (nu avem niciun cost ascuns) și acoperă următoarele servicii:

 • Asistență medicală permanentă (24h pentru cele 7 zile de tratament)
 • Consult medical psihiatric
 • Evaluare psihologică
 • Plan personalizat de tratament
 • Program de terapie pe toată perioada rezidenței
 • Cazare în regim de pensiune – cameră single, cu baie inclusă
 • Mesele pe toată durata celor 7 zile de tratament
 • Concluziile specialiștilor și recomandări privind continuarea recuperării sub forma unui raport de rezidență
 • Monitorizare post-tratament prin contactări telefonice periodice din partea clinicii.

clinica-aliat-suceava.ro aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.