Puteți învinge dependența

Clinica Aliat Suceava este o clinică privată de tratament și recuperare a persoanelor cu probleme de dependență de alcool, droguri (inclusiv etnobotanice), tutun, jocuri de noroc, jocuri video, pornografie, internet, tulburări de alimentație, și a familiilor acestora.  

Tratamentul oferit poate fi accesat de persoanele care suferă de dependență după decizia personală de oprire a consumului de alcool, droguri ori a comportamentului adictiv și după ce au trecut prin etapa de dezalcoolizare sau dezintoxicare.  

Clinica Aliat Suceava nu este spital sau unitate medicală de dezalcoolizare ori dezintoxicare.

Dezalcoolizarea sau dezintoxicarea este o etapă necesară pentru oprirea consumului de alcool sau drog, primul pas în drumul recuperării, și recomandăm să fie făcută într-un spital, în supraveghere medicală. Imediat după acest pas, puteți să ne contactați pentru stabilirea unui plan de tratament și recuperare.

Scopul nostru este tratamentul și recuperarea persoanelor care suferă de dependență. Facem asta printr-un program personalizat, atent structurat și intensiv. Programul nostru de recuperare presupune urmarea unui plan terapeutic integrat care se poate întinde pe parcursul a 12 – 18 luni.

Asemeni clinicilor din străinătate, oferim programe rezidențiale de tratament intensiv de scurtă durată. Este un tratament continuu 24h/zi pe durata a 7 zile, în regim de pensiune.

Între perioadele de tratament rezidențial pe care le recomandăm pacienților cu dependențe care ni se adresează, aceștia continuă programul terapeutic și medicamentos de recuperare în regim ambulatoriu. Sunt însoțiți de către specialiștii clinicii (psihologi și psihiatri) în toată această perioadă de 12-18 luni până se obține stabilitatea personală.

Programul terapeutic personalizat include: evaluare psihologică și psihiatrică și formularea diagnosticului, tratament și monitorizare medicală psihiatrică, psihoterapie individuală și de grup, psihoterapie de cuplu și familie, terapie prin mișcare, terapii de însoțire în dezvoltarea personală (artterapie, meloterapie, grupuri de dezvoltare personală).

Clinica a fost deschisă în 2015 în Suceava, iar rata de recuperare a pacienților noștri este de 65%, procent care ne situează într-o poziție de top între centrele de tratament al dependenței din România.

Echipa Clinicii Aliat Suceava este formată din specialiști în tratarea dependențelor. Experiența lor de peste 20 de ani dobândită din practică profesională și specializări în străinătate i-a ajutat să creeze un program terapeutic care tratează eficient în contextul social actual problemele de dependență.

2 Comments on Puteți învinge dependența

  1. Buna ziua,sunt interesată pentru sora mea care este alcoolica dar nu recunoaște asta
    Are 37 ani
    Ma intereseaza cat costa pe lună internarea la clinica.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


clinica-aliat-suceava.ro aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.